/skin regimen/ sund hud har ingen alder

54% af verdens befolkning lever i byer og tallet vil, ifølge de Forenede Nationer, stige til 66% i 2050. Byen, med dens rytme, dens menneskestrøm og dens konstante summen, danner baggrund for Skin Regimen fra Comfort Zone. Skin Regimen-serien er designet til at imødekomme moderne multi-taskere, og særligt millennials, som lever i nutidens hurtige spor og konstant er online og på forkant. Skin Regimen er til byboere, som ønsker at være den bedste version af dem selv samtidigt med, at de klarer dagligdagens stress og forurening – de uundgåelige, kritiske faktorer, som er forbundet med et liv i byen. Skin Regimen er et moderne hudplejesystem, der er klinisk bevist til at kunne reducere effekterne fra ældning forårsaget af stress og livsstil – både hvad angår hud og sind. Serien består af unisex produkter, som kan mikses og matches i et brugerdefineret 4-trins program: forbered, genopret, korriger og nulstil.

Skin Regimen Modern Plant Chemistry™ formlerne er udviklet til at være totalt funktionelle med yderst koncentrerede og kraftfulde planteingredienser og high-tech molekyler. Alle produkterne er beriget med det eksklusive Longevity Complex™, der består af økologiske superfood-ekstrakter samt antioxidanten carnosin, for dermed at modarbejde effekterne fra stress-, livsstils- og miljørelateret ældning. Skin Regimen, der byder på en naturlig, afbalancerende og styrkende aroma samt kølende, masserbare konsistenser, er fri for syntetisk duft, silikone,  kunstige farvestoffer, mineralolier, parabener og 100% vegansk.

Skin Regimen er CO2 neutral, da serien overholder et genplantningsprogram til kompensation af CO2-udledningen. Emballagen er i mørkt farvet glas og aluminium for at blokere det fulde spektrum af skadeligt, synligt lys. Hermed sikres optimal beskyttelse af de aktive ingredienser, hvilket forlænger formlernes virkning og effektivitet. Produkterne er fremstillet i Parma, Italien, ved hjælp af elektricitet fra vedvarende ressourcer og komplet genvindelige komponenter: glas, sukkerrørsudvundet plast (Green PE), sikker-hedscertificeret aluminimum samt FSC-certificeret papir.

/skin regimen/

”fast livin, slow aging”

 

Find nærmeste forhandler her.

KONTAKT

info@icgroup.dk

+45 3265 4400

 FØLG OS